Бизнес сайт под наем бързо и лесно с минимална инвестиция

Въпроси

Какво е сайт под наем?

Това е услуга, която ви позволява бързо и лесно да създадете свой собствен фирмен сайт без големи първоначални инвестиции. Предплащате само две месечни такси от по 40 лв и след това по 40 лв всеки месец. В тези такси е включено всичко: дизайн, инсталиране, домейн, хостинг, поддръжка, защита на сайта от хакери, архивиране. Няма допълнителни такси.

Защо е толкова евтино?

Причината е, че се ползват предварително създадени шаблони за дизайн. Можете да избирате своя дизайн между предварително подготвени дизайни. Всички избрани от нас дизайни са модерни, с високо качество и много добра визия. Другата причина е, че предлагаме само презентационни фирмени сайтове съставени от няколко страници. Клиентът получава достъп и ще може да добавя допълнителни страници. Подобни сайтове имат ниски изисквани към ресурси и могат да бъдат предложени на такава атрактивна цена.

Може ли да имам уникален дизайн?

Разбира се. Нашите дизайнери може да изработят уникален дизайн специално за вас. Това ще ви гарантира, че друг сайт няма да изглежда като вашия. Цената за уникален дизайн на фирмен сайт започва от 400 лв. нагоре.

Може ли да имам повече продукти?

Разбира се, но сами разбирате, че по този начин вашия сайт ще се превърне от презентационен фирмен сайт в продуктов каталог. Затова цената не може да бъде стандартната, а ще бъде по-висока. Нашите програмисти имат голям опит и могат да изработят за вас продуктов каталог с голямо количество продукти или сложен онлайн магазин. Моля свържете се с нас от страница Контакти.

Ще мога ли да променям текстовете по сайта?

Да, ще получите име и парола за достъп до административен панел, от където ще може да променяте текстовете и снимките по всяко време. Панелът за управление на съдържанието е на български и с него се работи лесно.

Ще се класира ли в Goolge сайта?

Вашият сайт ще бъде подготвен за SEO оптимизация. Използваме платформа, която се определя от SEO специалистите, като най-доброто към момента. Ако сайтът ви е в силно конкурентна уеб ниша, ви препоръчваме да се консултирате и да ползвате услугите на SEO специалист.

Ще бъдат ли достатъчни посочените параметри на сайта?

Ресурсите, които сме избрали са в пъти по-големи от нужните на подобен бизнес сайт. Ако имате нужда от допълнителни ресурси, като например по-голям месечен трафик или още място за файлове, това ще се дължи на увеличените посещения на вашия сайт и разрастването на бизнесът ви.