Хората зад сайтове под наем GanVox

За нас

За фирмата

Сайтът GanVox.com е собственост на фирма Делга ЕООД. Екипът на фирмата е съставен от млади, амбициозни специалисти, работещи с голямо желание.

Фирмени данни

Аадрес: София, ул. Г.Измирлиев, бл.235, вх.А
БУЛСТАТ: 201067251
ИН № по ДДС BG 201067251
М.О.Л.: Деляна Антонова

Банкови данни

Банка: Райфайзен Банк
IBAN: BG45RZBB91551036106605
Име: Делга ЕООД

За екипа

 
Деляна Антонова
управител; копирайтър

Деляна Антонова (известна като delga) е управител на Делга ЕООД, фирмата собственик на сайта GanVox.com. SEO анализатор на сайтове и копирайтър. Завършено висше образование специалност "Българска филология" степен магистър. Строга, но справедлива :)

Даниела Павлова
маркетинг и реклама

Даниела Павлова (известна като dani) е най-младият член на екипа. Завършила висше образование, степен бакалавър по "Връзки с обществеността" е специалист "Маркетинг и реклама". Лъчезарната и усмивка железни врати отваря :)

 
Георги Стефанов
основател; SEO експерт

Георги Стефанов (известен като gan). Компютърен специалист, магистър по информатика, който се занимава с компютри от 1988, професионално с програмиране от 1998 г., а с уеб технологии от 2002 г. През последните 9 години работи по различни проекти свързани с изграждане на мащабни уеб услуги и приложения. Има богат опит при оптимизиране на бизнес сайтове изградени на PHP/MySQL платформи. Интересува се от SEO, потребителско преживяване и уеб сигурност. Отделя изключително внимание към детайлите.

Димитър Чакъров
уеб програмист

Димитър Чакъров (известен като gimly) е уеб програмист от 2005г. с голям опит в разработката на сайтове и уеб приложения, базирани на PHP и използващи MySQL или PostgreSQL бази-данни. Еднакво добре работи както със стабилни и широкоразпространени системи като Zend Framework, CodeIgniter, YiiFramework, Wordpress, Joomla, JQuery и др.; така и с разработването на изцяло самостоятелни решения. Освен многобройните сайтове, е разработил и собствен framework, който използва за подходящи като изисквания сайтове за клиентите си, както и като основа на собствените си разработки. Искрена, топла личност с чувство за хумор.